Uw Draw.io-diagrammen converteren naar Lucidchart-diagrammen in JIRA Server

In deze tutorial laten we zien welke stappen u moet volgen om uw ingevoegde Draw.io-diagrammen te converteren naar Lucidchart-diagrammen in uw instantie van JIRA Server.

1. Navigeer naar de pagina die de diagrammen bevat die u wilt converteren.  Open het bestand in Draw.io en download het als XML-bestand.
  2. Onder de menuoptie 'More' (Meer) kunt u een Lucidchart-diagram toevoegen.

3. Als de Lucidchart-editor geopend is, kunt u het diagram importeren via het importmenu.  import_draw.io_diagram.png
  4. Selecteer het diagram in de lijst met documenten. U wordt nu teruggeleid naar JIRA, waar uw diagram is ingevoegd. fuly_converted.png