Integratie met AuditBoard

Door Lucidchart te integreren met AuditBoard, kunnen gebruikers nieuwe en bestaande Lucidchart-bestanden (waaronder bestanden die zijn geïmporteerd vanuit Visio) en documenten invoegen in hun AuditBoard-verhaal. Onderstaande tutorials laten zien hoe u de AuditBoard-Lucidchart-integratie kunt gebruiken om een Visio-diagram te uploaden naar Lucid, het in te voegen in een verhaal en het diagram binnen Lucidchart te bewerken.

Volg onderstaande stappen om Visio-bestanden te uploaden en te importeren in Lucidchart en uw AuditBoard-verhaal:
    1. Log in op AuditBoard, zoek het betreffende verhaal en selecteer in de werkbalk 'Related Files' (Gerelateerde bestanden).

1. Selecteer 'Browse Files' (Door bestanden bladeren) en kies het gewenste Visio-bestand.

1. Nadat het bestand is geüpload, selecteert u "Import into Lucidchart" (Importeren in Lucidchart).

Na een paar seconden verschijnt het Lucidchart-bestand in het gedeelte Gerelateerde bestanden.

1. Selecteer in de bovenste werkbalk "Insert image" (Afbeelding invoegen).

1. Selecteer in het pop-upvenster uw Lucidchart-diagram, waarna het wordt ingevoegd in uw verhaal.

Volg onderstaande stappen om uw Lucidchart-diagram te bewerken vanuit de AuditBoard-toepassing:
  1. Klik binnen het verhaal op 'Related Files' (Gerelateerde bestanden) in de werkbalk.

2. Zoek uw Lucidchart-bestand en selecteer 'Open in Lucidchart' onder de bestandsnaam.

Lucidchart opent dit bestand in een nieuw tabblad waarin u het diagram kunt wijzigen.
  3. Een Lucidchart-diagram dat u al in uw verhaal hebt ingevoegd, kunt u bijwerken door op 'Refresh Lucidchart images in this document' (Lucidchart-afbeeldingen in dit document vernieuwen) te klikken

U kunt wijzigingen beheren, bekijken en ongedaan maken binnen Lucidchart door in de werkbalk aan de rechterkant op 'Revision History' (Revisiegeschiedenis) te klikken. Zie dit artikel voor meer informatie.