Confluence: Lucidchart installeren door een Firewall of Proxy

Voordat u begint, moet u vaststellen of uw datacenter wel of geen proxy gebruikt. Afhankelijk van het antwoord volgt u de betreffende stappen hieronder.

1. Controleer nogmaals of u Confluence correct hebt ingesteld voor proxy zoals hier beschreven.
  2. Stel de volgende twee systeemeigenschappen in: https.proxyHost en https.proxyPort
  3. Ga naar Beheer > Systeeminformatie en controleer of u de proxyparameters ziet in het gedeelte "Java-runtimeargumenten".
  4. Installeer de Confluence HTML Macroplug-in en plaats een URL (die SSL gebruikt) zoals **https://www.wellsfargo.com** op een pagina om te zien of uw proxy-instellingen worden opgepikt door een plug-in.

Als het na deze stappen nog niet lukt, neem dan contact met ons op en vermeld uw Confluence-versie, JVM-leverancier en Java-versie.

After you install your proxy, please make sure that your configurations are set up so as to allow the following domains through your firewalls or other filters: https://lucidchart.com, https://documents.lucidchart.com, and https://conversion.lucidchart.com.

Volg eerst deze stappen:

1. Probeer: telnet www.lucidchart.com 443.
  2. U zou moeten krijgen:

"23.21.229.160 aan het proberen...
    Verbonden met lucidchart-web-1117125819.us-east-1.elb.amazonaws.com."

Opmerking: het escape-teken is '^]'

Als dat niet werkt, probeer dan:

1. Verbinding te maken met een willekeurige SSL-site om te zien of u verbinding kunt maken met andere SSL-sites. Probeer: telnet www.wellsfargo.com 443.
  2. U zou moeten krijgen:

"151.151.88.133 aan het proberen...
    Verbonden met www.wellsfargo.com."

Als u geen verbinding kunt maken met een andere SSL-site, dan is er waarschijnlijk nog een firewall ergens in uw netwerk die poort 443 blokkeert. Kijk samen met uw netwerkteam welke firewalls en proxy's er mogelijk in uw netwerk aanwezig zijn die poort 443 zouden kunnen blokkeren.