Een presentatie maken

De presentatiemodus is een handig hulpmiddel waarmee u uw grafieken kunt weergeven in kleinere aparte dia's die door uw diagram stromen. Dit handige hulpmiddel kan uw diagrammen overzichtelijk maken voor uw publiek.

Presentatiemodus is een premiumfunctie die wordt aangeboden voor Pro-, Team- en Ondernemingsaccounts. Ga naar onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam om uw account te upgraden.

Een presentatie maken

1. Open een document dat u in presentatiemodus wilt weergeven.
  2. Klik op de tab "Presenteren" op de rechterwerkbalk om de instellingen voor presentatiemodus te openen.
  3. Klik op het tandwielsymbool om de beeldverhouding en de tijd die uw dia's getoond worden, in te stellen.
  4. Selecteer één of meerdere objecten in uw document en klik +Dia om uw eerste dia te maken.
  5. Pas de grootte van de dia aan door de hoeken te verslepen. Verplaats uw dia door de linkerbovenhoek van het vak te verslepen.
  6. Herhaal dit proces voor elke dia die u wilt maken.
  7. Klik rechtsboven in uw scherm op de knop "Presenteren" om uw dia's te presenteren. U kunt de pijltjestoetsen op uw toetsenbord gebruiken om tussen dia's schakelen. Anders worden de dia's getoond zoals u dat eerder heeft ingesteld.