Een presentatie maken

De presentatiemodus is een handig hulpmiddel waarmee u uw grafieken kunt weergeven in kleinere aparte dia's die door uw diagram stromen. Dit handige hulpmiddel kan uw diagrammen overzichtelijk maken voor uw publiek.

Presentatiemodus is een premiumfunctie die wordt aangeboden voor Pro-, Team- en Ondernemingsaccounts. Ga naar onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam om uw account te upgraden.

Een presentatie maken

1. Open een document dat u in presentatiemodus wilt weergeven.
  2. Klik op het pictogram "Presenteren"Screen_Shot_2019-02-12_at_11.33.03_AM.png op de rechter werkbalk om de instellingen van de presentatiemodus te openen.
  3. Klik op het tandwielpictogramScreen_Shot_2019-02-12_at_3.43.47_PM.png om de beeldverhouding en de duur in te stellen waarvoor u uw dia's wilt laten weergeven.
  4. Selecteer een of meer objecten in uw document en klik op + DiaScreen_Shot_2019-02-12_at_3.43.54_PM.png om je eerste dia te maken.
  5. Pas het formaat van het oranje diavakje aan door de hoeken te slepen. Verplaats uw dia door de linkerbovenhoek van het vak te slepen.Screen_Shot_2019-02-12_at_11.33.56_AM.png
  6. Herhaal dit proces voor elke dia die u wilt maken.
  7. Klik op de knop 'Presenteren' rechtsonder in uw scherm om de dia's weer te geven die u hebt gemaakt. U kunt schakelen tussen dia's met de pijltjestoetsen op uw toetsenbord. Anders veranderen de dia's met de intervallen die u eerder hebt ingesteld.