Integratie met Box

Met de Lucidchart Box-integratie kunt u uw Lucidchart-diagrammen rechtstreeks vanuit uw Box-account openen.

Opmerking: deze functie is alleen beschikbaar voor Ondernemingsaccounts. Ga voor meer informatie naar onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam.

De integratie installeren:

1. Ga naar de pagina Accountinstellingen.
  2. Selecteer bij de vingertabs langs de linkerkant de optie met de naam "Box"

Integratiedialoog Box
  3. Klik vervolgens om uw Lucidchart-account te koppelen aan uw Box-account. Als u dat nog niet gedaan hebt, dient u hier in te loggen voor Box en uw keuze te bevestigen.

Toegang verlenen aan Box
  4. Na het integreren moet u mogelijk enkele documenten synchroniseren met uw Box-account. Als dat gebeurd is, krijgt u een instelling om uw account van Box te ontkoppelen als u dat wilt.

Koppelen met Box
  5. In Box ziet u een map "Lucidchart". Als u die map opent, kunt u op de drie stipjes naast de optie Delen klikken en daarna op > Integraties > Met Lucidchart openen om uw document te openen en in Lucidchart verder te bewerken.

6. Zodra u klaar bent met bewerken in Lucidchart kunt u naar Box terugkeren via de knop "Terug naar Box" rechts bovenaan in de editor.Back_to_Box_from_editor.png
  7. Als u vanuit Box een voorbeeld van uw diagram wilt bekijken, klikt u gewoon op de titel van het document en het voorbeeld wordt geladen.  open_document_preview_in_box.png

Tips voor probleemoplossing:

•  Als er documenten ontbreken in uw Box-account:
    • Ga eerst naar de instellingspagina van uw account in Lucidchart en controleer dat alle diagrammen gesynchroniseerd zijn.  U weet dat dit zo is als er geen blauwe SYNC-knop onder de groene knop Account koppelen/ontkoppelen staat.
    • Als de lijst met documenten nog steeds niet volledig is, probeer uw Box-account dan te ontkoppelen en opnieuw te koppelen met de groene knop.
    • Zorg dat u het systeem voldoende tijd geeft om de documenten automatisch te synchroniseren.
    • Als u de documenten nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact op met de ondersteuning.