Integratie met Box

Met de Lucidchart Box-integratie kunt u uw Lucidchart-diagrammen rechtstreeks vanuit uw Box-account openen.

Please note: This feature is only available on Enterprise accounts. Please visit our pricing page for more information or contact our sales team.

De integratie installeren:

1. Go to your Account Settings page.
  2. Selecteer bij de vingertabs langs de linkerkant de optie met de naam "Box"

Integratiedialoog Box
  3. Klik vervolgens om uw Lucidchart-account te koppelen aan uw Box-account. Als u dat nog niet gedaan hebt, dient u hier in te loggen voor Box en uw keuze te bevestigen.

Toegang verlenen aan Box
  4. Na het integreren moet u mogelijk enkele documenten synchroniseren met uw Box-account. Als dat gebeurd is, krijgt u een instelling om uw account van Box te ontkoppelen als u dat wilt.

Koppelen met Box
  5. In Box ziet u een map “Lucidchart”. Als u die map opent, kunt u met de rechtermuisknop op > Meer acties > Openen met Lucidchart klikken om uw document te openen en het verder te bewerken.

Integratie Box > Lucidchart