Trusted Tester-programma van Lucidchart

We zijn voortdurend op zoek naar trouwe Lucidchart-gebruikers die in onze meest recente releases geïnteresseerd zijn en die Lucidchart-functies willen testen. Als Trusted Tester krijgt u de kans om mogelijke functies met onze productmanagers te bespreken. Help iedereen het beste uit Lucidchart te halen. Word nu een Trusted Tester!

De Trusted Testers van Lucidchart fungeren als partnerteams en testen nieuwe producten en functies tijdens gesloten testprogramma's. Trusted Testers spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de productstrategie, door onze product- en ontwikkelingsteams specifieke, gebruikergestuurde feedback te leveren.

Als Trusted Tester kunt u Lucidchart helpen vormgeven, door middel van tests en door onze product- en ontwikkelingsteams strategische feedback te leveren. U werkt nauw met onze teams samen aan vroege testprogramma's, en geeft ons feedback over de functiestrategie.

Bovendien kunnen Trusted Testers in contact komen met een groep mensen die graag hun kennis willen delen en meer te weten willen komen over Lucid-producten, via hangouts, meetups met andere Trusted Testers en deelname aan bètatestprogramma's. Voor vragen of feedback kunnen Trusted Testers direct een beroep doen op het productteam van Lucidchart.  Nog belangrijker is dat Trusted Testers onze fantastische Lucid-producten mogen uitproberen en samen met ons team aan een productstrategie kunnen werken.

Lucidchart zoekt naar gedreven Trusted Testers die ons feedback en inzichten over onze producten willen geven en nieuwe richtingen kunnen aanwijzen. Vul het onderstaande formulier in als u interesse heeft in deelname aan het Trusted Tester-programma.