Topcontributorprogramma Lucidchart

Lucidchart is meer dan een product, het is een gemeenschap. Dankzij betrokken gebruikers zoals u kunnen we een geweldige gemeenschap opbouwen. Help mensen het beste uit Lucidchart te halen. Word vandaag nog een topcontributor!

Op de Productfora van Lucidchart kunt u met andere gebruikers samenwerken en de Lucidchart-gemeenschap uw vragen over Lucidchart-producten voorleggen. U kunt er snel een antwoord vinden, reageren op vragen over Lucidchart-producten en met mensen uit de hele wereld in gesprek gaan.

We zijn op zoek naar Topcontributors die op de berichten van andere gebruikers uit de gemeenschap willen reageren en zo een levendige gemeenschap kunnen creëren. Topcontributors vormen een integraal onderdeel van ons Lucidchart-team door ons te helpen antwoorden te vinden op de vragen en problemen van miljoenen gebruikers.

Topcontributors kunnen op het Community Help Forum herkend worden aan de "Topcontributor"-badge naast hun naam (zie hieronder).

Additionally, Top Contributors will have the opportunity to join a community of people who love to share knowledge and learn about Lucid products through private Top Contributor hangouts, meetups, and beta testing programs. Top Contributors will have direct access to the Lucidchart Product Team to ask questions or provide feedback about our product. Most importantly, Top Contributors will receive Lucid swag and will have the opportunity to work directly with our team on Community strategy.

Puntensysteem

Als Topcontributer verdient u punten telkens wanneer u een bericht of reactie plaatst in de Community. U kunt ook punten verdienen door Lucid te vermelden op sociale media of door ons te retweeten of leuk te vinden. Bij elk nieuw niveau dat u bereikt, verdient u nieuwe badges en andere beloningen! Zie onderstaande tabel voor niveaus en parameters.

Voorbeeldberichten

Als Topcontributer een bericht plaatsen in de Community is een uitstekende manier om meer informatie te krijgen over ons product en uw kennis met de rest van de Community te delen. U kunt uw eigen vragen plaatsen en die van andere gebruikers beantwoorden. Bekijk de volgende discussies met reacties van ons ondersteuningsteam voor voorbeelden van de kwaliteit van de reacties die we zoeken.

De Lucidchart-gemeenschap heeft Topcontributors nodig waar onze gebruikers op kunnen vertrouwen, en daar kunt u een rol in spelen. Vul het onderstaande formulier als u interesse heeft in het Topcontributorsprogramma.