Wijzigingsmeldingen, Herinneringen en de Activiteitenfeed

Wijzigingsmeldingen, herinneringen en de activiteitenfeed zijn drie functies die ervoor zorgen dat u geïnformeerd blijft en dat uw documenten up-to-date zijn.

Documentenvenster Lucidchart

Wijzigingsmeldingen sturen u een melding wanneer iemand een gedeeld document wijzigt.

Wijzigingsmeldingen inschakelen:

1. Op de documentenpagina beweegt u uw muisaanwijzer over een document
  2. Selecteer “Meer”
  3. Selecteer “Wijzigingsmeldingen ontvangen”

Vanaf nu ontvangt u e-mailmeldingen als iemand met wie u aan het document samenwerkt, wijzigingen aanbrengt.

Wijzigingsmeldingen Lucidchart instellen

U kunt ervoor kiezen uzelf om de X dagen een herinnering te sturen om uw documenten bij te werken. Dat kan helpen om uw documenten actueel te houden en te voldoen aan de documentatienormen van uw branche.

Herinneringen instellen:

1. Op de documentenpagina beweegt u uw muisaanwijzer over een document
  2. Selecteer "Meer"

Menu wijzigingsmeldingen Lucidchart
  3. Selecteer “Herinnering instellen”
  4. Selecteer het vakje en voer in het lege veld een aantal dagen in
  5. Klik op "OK"

Vanaf nu ontvangt u elke N dagen een e-mailherinnering om uw document bij te werken, wat het gemakkelijker maakt om aan de documentatienormen van uw branche te voldoen.

Herinneringen Lucidchart instellen

De activiteitenfeed toont alle wijzigingen die in uw documenten zijn aangebracht, inclusief informatie over wie ze gedeeld en bijgewerkt heeft.

De activiteitenfeed gebruiken:

1. Klik op het klokpictogram in de rechterbovenhoek van de editor. Als u nieuwe meldingen hebt, verschijnt er een getal bij het pictogram.

Activiteitenfeed Lucidchart openen
  2. Blader door de activiteitenfeed om uw meldingen te bekijken

Activiteitenfeed Lucidchart tonen
  3. Om de instellingen voor Meldingen te veranderen, klikt u op het tandwielicoontje in de rechterbovenhoek van de activiteitenfeed. U kunt kiezen welke meldingen u in uw feed en op uw bureaublad wilt ontvangen.