Maak een IAM-gebruiker of een Cross Account-rol in AWS voor Lucidchart

Om Lucidchart toegang tot uw AWS-infrastructuur te geven, moet u Lucidchart de referenties voor een nieuwe IAM-gebruiker of een nieuwe rol voor meerdere accounts geven. Zie hieronder voor instructies over het maken van deze in uw AWS-console.

Ga als volgt te werk om een ​​rol voor meerdere accounts voor de AWS-import van Lucidchart te maken:

1. Klik op uw Lucidchart-documentpagina op Importeren> AWS-architectuur importeren. Selecteer 'Cross-Account Role'.

2. Klik op "+ Nieuwe AWS-account toevoegen".
  3. Klik op de link in de modal om naar uw AWS-account te navigeren

4. Klik in AWS op "Volgende: Rechten".

4 _-_ aws_1.png

5. Klik op 'Beleid maken'. Er wordt een nieuw browservenster geopend.

5 _-_ create_policy.png

6. Terug in de Lucidchart import modal, klik "Copy to Clipboard".

6 _-_ copy_to_clipboard.png

7. Terug in het nieuwe AWS-venster, klik op het JSON-tabblad en plak het beleidsdocument van Lucidchart over de bestaande inhoud. Klik op 'Reviewbeleid'.

7 _-_ paste_in_json_tab.png

8. Geef op de volgende pagina uw beleid een naam en beschrijving (optioneel). Zorg ervoor dat u de beleidsnaam opmerkt, omdat u deze later zult gebruiken. Klik op 'Beleid maken'.

8 _-_ policy_name_and_description.png

9. Ga terug naar het vorige tabblad waar u een nieuwe rol voor meerdere accounts aan het maken was. Klik op de knop Vernieuwen in de rechterbovenhoek van de pagina en zoek vervolgens naar de naam van het beleid dat u zojuist hebt gemaakt in de zoekbalk. Selecteer het beleid en klik op 'Volgende: tags'.

9 _-_ attach_policy.png

10. Voeg IAM-tags toe aan uw rol als u dat wilt. Klik op 'Volgende: recensie'.

10 _-_ add_tags.png

11. Geef op de volgende pagina uw naam en beschrijving (optioneel). Klik op 'Rol creëren'.

11 _-_ add_name_and_description.png

Nadat u uw rol voor meerdere accounts hebt gemaakt, heeft u toegang nodig tot de rol die u voor uw ARN wilt gebruiken Lucidchart-import. Ga als volgt te werk om toegang te krijgen tot de rol ARN:
  1. Klik op de naam van de rol in uw lijst met rollen in uw AWS-account. U wordt naar een roloverzichtspagina geleid.

b _-_ summary_page.png

2. Boven aan de roloverzichtspagina ziet u "Rol ARN" gevolgd door een reeks letters, cijfers en tekens. Kopieer deze hele reeks voor gebruik in uw Lucidchart-import.

c _-_ role_list_page.png

Volg deze stappen om een IAM-gebruiker met Inline-beleid te creëren voor Lucidcharts AWS-import:

1. Ga naar de AWS-console en ga naar naar het onderdeel "Gebruikers" in Toegang en beheer identiteit.

2. Klik op "Gebruiker toevoegen" en voer een naam in voor de gebruiker, bijvoorbeeld "Lucidchart_AWS_import". Zorg ervoor dat het vakje naast "Programmatische toegang" aangevinkt is — Lucidchart gebruikt die toegangssleutel om de informatie over uw infrastructuur te verkrijgen.

3. Klik op "Volgende: machtigingen" en selecteer "Bestaand beleid rechtstreeks bijvoegen". Klik op “Beleid aanmaken”.

4. Kies de optie "Uw eigen beleid aanmaken" door op de knop "Selecteren" te klikken.

5. Klik op de pagina "Mijn documenten" in Lucidchart op Importeren > AWS-architectuur importeren. Selecteer "IAM-gebruiker" en klik op "Kopiëren naar klembord".

6. Terug in AWS geeft u het beleid een naam en een beschrijving, en plakt u het gekopieerde IAM-beleidsdocument. Noteer de beleidsnaam, want die hebt u later weer nodig. Klik op "Beleid aanmaken".

7. Nu moet u terug naar het vorige tabblad waar u een nieuwe gebruiker aan het aanmaken was. Selecteer "Vernieuwen" en zoek vervolgens de beleidsnaam op. Selecteer het beleid en klik op "Volgende: controleren".

8. Controleer of de informatie op de pagina correct is. Klik op “Gebruiker aanmaken”.

9. Klik op ".csv downloaden" om de toegangssleutel-ID en de geheime toegangssleutel op te slaan die u later tijdens het importeren nodig hebt.

U kunt deze gebruiker nu gebruiken als onderdeel van uw Lucidchart-import!