Een IAM-gebruiker creëren met een Inlne-beleid voor Lucidchart.

Om Lucidchart toegang te verschaffen tot uw AWS-infrastructuur, geeft u Lucidchart de verificatiegegevens voor een nieuwe IAM-gebruiker met een inline-beleid.

Onze AWS-import is een uitbreiding die wordt aangeboden voor Pro-, Team- en Ondernemingsaccounts. Dien een verkoopverzoek in om de uitbreiding te kopen.

Hieronder leert u hoe u een IAM-gebruiker met een Inline-beleid creëert in uw AWS-console.

Een IAM-gebruiker creëren

Volg deze stappen om een IAM-gebruiker met Inline-beleid te creëren voor Lucidcharts AWS-import:

1. Ga naar de AWS-console en ga naar naar het onderdeel "Gebruikers" in Toegang en beheer identiteit.

2. Klik op "Gebruiker toevoegen" en voer een naam in voor de gebruiker, bijvoorbeeld "Lucidchart_AWS_import". Zorg ervoor dat het vakje naast "Programmatische toegang" aangevinkt is — Lucidchart gebruikt die toegangssleutel om de informatie over uw infrastructuur te verkrijgen.

3. Klik op "Volgende: machtigingen" en selecteer "Bestaand beleid rechtstreeks bijvoegen". Klik op “Beleid aanmaken”.

4. Kies de optie "Uw eigen beleid aanmaken" door op de knop "Selecteren" te klikken.

5. Klik op de pagina "Mijn documenten" in Lucidchart op Importeren > AWS-architectuur importeren. Selecteer "IAM-gebruiker" en klik op "Kopiëren naar klembord".

6. Terug in AWS geeft u het beleid een naam en een beschrijving, en plakt u het gekopieerde IAM-beleidsdocument. Noteer de beleidsnaam, want die hebt u later weer nodig. Klik op "Beleid aanmaken".

7. Nu moet u terug naar het vorige tabblad waar u een nieuwe gebruiker aan het aanmaken was. Selecteer "Vernieuwen" en zoek vervolgens de beleidsnaam op. Selecteer het beleid en klik op "Volgende: controleren".

8. Controleer of de informatie op de pagina correct is. Klik op “Gebruiker aanmaken”.

9. Klik op ".csv downloaden" om de toegangssleutel-ID en de geheime toegangssleutel op te slaan die u later tijdens het importeren nodig hebt.

U kunt deze gebruiker nu gebruiken als onderdeel van uw Lucidchart-import!