Auto-upgrade account

Met de functie automatisch upgraden kunt u uw team uitbreiden naarmate het aantal teamleden dat het product gebruikt, toeneemt. Alleen Factuurbeheerders en Accounteigenaren kunnen deze functie beheren. Als de functie automatisch upgraden uitgeschakeld is, ontvangen uw gebruikers binnen het product een melding dat u uw maximale aantal licenties hebt bereikt. Door automatisch upgraden in te schakelen, kunt u uw team uitbreiden wanneer zich nieuwe leden aanmelden en de melding in het product uitschakelen. 

U kunt deze instelling wijzigen door in uw Accountinstellingen naar het tabblad Abonnementsniveau te gaan.

Screen_Shot_2017-10-24_at_2.28.51_PM.png

Als uw team het maximale aantal toegewezen licenties voor uw huidige teamgrootte bereikt, krijgt uw Lucidchart-account automatisch een upgrade naar het volgende teamniveau. Als u bijvoorbeeld momenteel op Team 3 zit, wordt uw team geüpgradeded naar Team 5. Als u momenteel op Team 5 zit, wordt uw Team geüpgradeded naar Team 10. Daarna zullen bij elke extra upgrade tien licenties aan het team worden toegevoegd.

Om uw account handmatig te upgraden, gaat u naar onze tarievenpagina. Neem contact op met ons verkoopteam als u vragen hebt.