Auto-upgrade account

Met de functie automatisch upgraden kunt u uw team uitbreiden naarmate het aantal teamleden dat het product gebruikt, toeneemt. Alleen Factuurbeheerders en Accountmanagers kunnen deze functie beheren. Als automatisch upgraden is uitgeschakeld, moet u telkens als uw team groeit, elk nieuw niveau handmatig kiezen. Als u geen nieuw niveau kiest, kunnen uw nieuwe teamleden Lucidchart niet gebruiken. Door de automatisch upgraden in te schakelen, kunt u uw team automatisch laten groeien zodra zich nieuwe leden aandienen en een licentie verkrijgen.

Deze instelling kan worden gewijzigd door te klikken op 'Team' > 'Licenties'.

Selectievakje automatisch upgraden

Als uw team het maximale aantal toegewezen licenties voor uw huidige teamgrootte bereikt, krijgt uw Lucidchart-account automatisch een upgrade naar het volgende teamniveau. Als u bijvoorbeeld momenteel op Team 3 zit, wordt uw team geüpgradeded naar Team 5. Als u momenteel op Team 5 zit, wordt uw Team geüpgradeded naar Team 10. Daarna zullen bij elke extra upgrade tien licenties aan het team worden toegevoegd.

Om uw account handmatig te upgraden, gaat u naar onze tarievenpagina. Neem contact op met ons verkoopteam als u vragen hebt.