Auto-upgrade account

Met de functie automatisch upgraden kunt u uw team uitbreiden naarmate het aantal teamleden dat het product gebruikt, toeneemt. Alleen Factuurbeheerders en Accountmanagers kunnen deze functie beheren. Als automatisch upgraden is uitgeschakeld, moet u telkens als uw team groeit, elk nieuw niveau handmatig kiezen. Als u geen nieuw niveau kiest, kunnen uw nieuwe teamleden Lucidchart niet gebruiken. Door de automatisch upgraden in te schakelen, kunt u uw team automatisch laten groeien zodra zich nieuwe leden aandienen en een licentie verkrijgen.

Deze instelling kan worden gewijzigd door te klikken op 'Team' > 'Licenties'.

Selectievakje automatisch upgraden

Wanneer uw team de maximale hoeveelheid toegewezen licenties voor uw huidige teamgrootte bereikt, zal Lucidchart automatisch de account upgraden naar het volgende teamniveau. Als u momenteel op een team 3 staat, zal uw team upgraden naar een team 5. Als u momenteel een team 5 bent, zal uw team upgraden naar een team 10. Daarna zal elke extra upgrade tien licenties aan het team toevoegen. Wijzigingen kunnen tot 30 minuten duren om op uw account te worden weergegeven na automatische upgrade.

Om uw account handmatig te upgraden, gaat u naar onze tarievenpagina. Neem contact op met ons verkoopteam als u vragen hebt.