Lucidchart met Slack integreren

Wilt u de show stelen en uw coole Lucidchart-diagrammen via openbare of persoonlijke Slack-kanalen aan de wereld tonen? Met deze tutorial wordt dat een fluitje van een cent.

1. Klik op deze koppeling en klik vervolgens op de knop 'Toevoegen aan Slack'.
  2. Log in of registreer een Lucidchart-account.
  3. Geef Slack toegang tot uw Lucidchart-account.
  4. Geef Lucidchart toegang tot de lijst van namen en kanalen in Slack, en de mogelijkheid om een bericht te sturen voor automatische aanvullen (standaardmachtigingen).
  5. Accepteer de installatie.
  • Voeg commando's toe aan (uw teamnaam): Vereist om het commando /lucidchart te laten werken in de Slack-instantie van uw team.
  • Verstuur berichten als Lucidchart: Vereist om de knop "Post in Slack" toe te staan. Met die knop wordt een afbeelding van het diagram teruggestuurd naar het Slack-gesprek.
  • Toegangsinformatie over uw openbare kanalen: Vereist om de namen uit de openbare kanalen op te halen en diagrammen rechtstreeks naar openbare Slack-kanalen te delen vanuit het deelvenster van Lucidchart.
  • Toegang tot de profielinformatie van uw team: Vereist om de namen van de gebruikers van het team op te halen zodat we automatisch kunnen aanvullen. Als we niet automatisch aanvullen, kan de app geen bericht sturen.
  • Delen met Slack: Gebruikers kunnen hun diagrammen in hetdeelvenster van Lucidchart delen met openbare Slack-kanalen of individuele Slack-gebruikers.
  • Commando /lucidchart: Slack-gebruikers kunnen het commando /lucidchart nu gebruiken om direct diagrammen te maken en te delen voor snelle en eenvoudige samenwerking. Typ /lucidchart in een Slack-kanaal en we posten daar een link voor een nieuw diagram dat het hele team kan bewerken.