Uw abonnement verlengen of opzeggen

Blij met ons of juist niet? Geen zorgen! U kunt uw abonnement op elk moment verlengen of opzeggen.

Zowel maandelijkse als jaarlijkse licenties worden automatisch verlengd, tenzij deze worden geannuleerd of de betaling mislukt.

Jammer dat u ons gaat verlaten! Volg de volgende stappen om uw abonnement op te zeggen:

1. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw documentpagina.
  2. Selecteer "Accountinstellingen" in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op het tabblad ‘Sluiten account’ links.
  4. Selecteer ‘Annuleren van uw abonnement’ en volg de volgende prompt om te annuleren.

Na de annulering wordt uw account automatisch omgezet naar een gratis account. U heeft nog steeds alleen-lezentoegang tot uw documenten maar kunt ze niet meer met dezelfde functies als voorheen bewerken. U kunt zich op elk moment opnieuw abonneren en weer de bewerkingsrechten voor al uw documenten krijgen.

Als u uw account wilt sluiten en uw persoonlijke informatie en documenten permanent uit ons systeem wilt verwijderen, kunt u dit doen nadat u uw abonnement annuleert. Zie het artikel Uw persoonlijke gegevens uit Lucidchart verwijderen voor informatie over wat er gebeurt wanneer u uw account sluit.

Let op: er is geen terugbetaling mogelijk bij opzegging.