Uw abonnement verlengen of opzeggen

Blij met ons of juist niet? Geen zorgen! U kunt uw abonnement op elk moment verlengen of opzeggen.

Na aankoop van een licentie wordt deze automatisch verlengd. Dit geldt voor zowel maandelijkse als jaarlijkse licenties.

Jammer dat u ons gaat verlaten! Volg de volgende stappen om uw abonnement op te zeggen:

1. Klik op uw gebruikersnaam rechtsboven in het scherm.
  2. Selecteer "Accountinstellingen" in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op de tab "Account afsluiten" aan de linkerkant.
  4. Selecteer "Uw abonnement opzeggen".

Na de annulering wordt uw account automatisch omgezet naar een gratis account. U heeft nog steeds alleen-lezentoegang tot uw documenten maar kunt ze niet meer met dezelfde functies als voorheen bewerken. U kunt zich op elk moment opnieuw abonneren en weer de bewerkingsrechten voor al uw documenten krijgen.

Let op: er is geen terugbetaling mogelijk bij opzegging.