Uw abonnement verlengen of opzeggen

Krijg je geen genoeg van Lucidchart of wil je een schema breken? Maak je geen zorgen! U kunt uw abonnement op elk gewenst moment verlengen of annuleren.

Zowel maandelijkse als jaarlijkse licenties worden automatisch verlengd, tenzij deze worden geannuleerd of de betaling mislukt. 

Jammer dat u ons gaat verlaten! Volg de volgende stappen om uw abonnement op te zeggen:

  1. Klik op uw gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van uw documentpagina.
  2. Selecteer "Accountinstellingen" in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op het tabblad ‘Sluiten account’ links.
  4. Selecteer ‘Annuleren van uw abonnement’ en volg de volgende prompt om te annuleren.

Na annulering wordt uw abonnement niet verlengd en wordt uw account automatisch gedowngrade naar een gratis account aan het einde van uw betaalde abonnementsperiode. Na het einde van uw abonnementsperiode heeft u nog steeds "Alleen-weergeven" toegang tot uw documenten, maar kunt u ze niet met dezelfde functionaliteit als voorheen bewerken. U kunt zich op elk moment opnieuw abonneren en de bewerkingsrechten voor al uw documenten herstellen.

Als u uw account volledig wilt sluiten en uw persoonlijke informatie en documenten permanent uit ons systeem wilt verwijderen, kunt u dit doen nadat u uw abonnement hebt opgezegd. Zie de Hoe u uw persoonlijke gegevens van Lucidchart kunt verwijderen artikel voor informatie over wat er gebeurt als u uw account sluit.

Let op: er is geen terugbetaling mogelijk bij opzegging.