Aan de slag met een onderwijsaccount

Lucid Software biedt gratis onderwijsaccounts voor docenten en studenten, met volledige toegang tot de professionele functies van Lucidchart. Lucidchart is een krachtig hulpmiddel om docenten te helpen lesplannen te maken en studenten te helpen bij het brainstormen, conceptmaps en groepswerk. Studenten die visueel leren, kunnen Lucidchart gebruiken om eenvoudig het verband en de relaties tussen concepten te kunnen zien. Venndiagrammen, curriculumstromen en entiteit-relatiediagrammen zijn slechts een paar van de functies van Lucidchart die u helpen om het leren in uw klas te veranderen.

Volg onderstaande instructies om toegang te krijgen tot uw gratis onderwijsaccount.

Volg deze stappen om te upgraden naar uw onderwijsaccount voor het basisonderwijs:

1. Registreer met uw e-mailadres van de onderwijsinstelling voor een gratis account.
  2. U krijgt dan automatisch een upgrade naar het gratis onderwijsaccount.

Als u bovenaan uw documentenpagina een banner ziet die aangeeft dat u een gratis account hebt, volgt u de instructies in de rubriek "U valt niet in deze categorieën? U hebt problemen?" van dit artikel.

Volg deze stappen om met het e-mailadres van uw onderwijsinstelling te upgraden naar uw onderwijsaccount voor het hoger onderwijs:

1. Ga naar de Onderwijspagina van Lucidchart.
  2. Scroll naar de rubriek "Gratis voor individuele docenten en studenten" en klik op "Begin diagrammen te maken."
  3. Maak een gratis account aan door op "Start gratis account" te klikken.
  4. Nadat uw account is aangemaakt, klikt u in de rechterbovenhoek op uw naam en gaat u naar "Accountinstellingen".
  5. Klik onderaan links op op "Gratis upgrade voor onderwijs".
  6. Klik op de link in de bevestigingsmail, klaar!
  1. Als u nog geen gratis account hebt: registreer dan met het e-mailadres van uw onderwijsinstelling.
  2. Ga naar de Pagina aanvraag onderwijsaccount.
  3. Selecteer "Mijn upgrade aanvragen".
  4. Log in met uw bestaande account.
  5. Vul het aanvraagformulier voor het onderwijs in.

Het duurt ongeveer 3 werkdagen voordat uw aanvraag door ons is verwerkt.

Opmerking: Zorg ervoor dat het e-mailadres op uw account van uw onderwijsinstelling is. Volg deze stappen als u het e-mailadres op uw huidige account moet wijzigen.

Hebt u nog vragen? Stel ze gerust aan ons via onze onderwijscommunity.