De Javascript-console openen

Als u problemen ondervindt bij het laden van uw documentenlijst, het openen van een bestand of het werken in de editor, wis dan uw cachegeheugen en cookies (browsergeschiedenis), schakel extensies uit, zorg dat uw browser is bijgewerkt en open de JavaScript-console in uw browser om mogelijke fouten te identificeren.

Chrome

1. Selecteer "Weergave" in het hoofdmenu.
  2. Ga met uw muis over "Ontwikkelaar".
  3. Selecteer "JavaScript-console".

Of

1. Gebruik de sneltoets "Alt+Ctrl+I”.

Firefox

1. Selecteer "Tools" in het hoofdmenu.
  2. Ga met uw muis over "Webontwikkelaar".
  3. Selecteer "Browser-console".

Of

1. Gebruik de sneltoets "Shift+Ctrl+J".
  2. Selecteer het tabblad "Fouten".

Chrome

1. Open het tabblad menu in de rechterbovenhoek.
  2. Ga met uw muis over "Meer tools" tot het trapsgewijze menu opent.
  3. Selecteer "Ontwikkelaarstools".

Of

1. Gebruik de sneltoets "Ctrl+Shift+I".

Firefox

1. Open het menu in de rechterbovenhoek.
  2. Ga met uw muis over "Ontwikkelaar" totdat het trapsgewijze menu opent.
  3. Selecteer "Browser-console".

Of

1. Gebruik de sneltoets “Ctrl+Shift+J”.
  1. Klik op de knop “Instellingen” in de rechterbovenhoek.
  2. Schakel “F12 ontwikkelaarstools" in.

Of

1. Gebruik de sneltoets “F12”.

Lucidchart is een in Javascript geschreven webapp, wat betekent dat het van de Javascript-engine van elke browser afhankelijk is om goed te functioneren. De Javascript-engine van Google Chrome is voor Lucidchart de beste en daarom raden we voor optimale prestaties aan om  Google Chrome  te gebruiken. Als u Chrome niet kunt gebruiken, is  Firefox  op één na beste optie, gevolgd door Safari (voor Mac).

Internet Explorer is de minst ideale browser, want er zijn meerdere versies en sommige versies zijn te oud voor webapps zoals Lucidchart. Internet Explorer 11 wordt wel ondersteund, maar we raden u aan ervoor te zorgen dat de compatibiliteitsmodus is uitgeschakeld.

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van een browser gebruikt door de juiste links te volgen: