Inloggen beperken tot bepaalde IP-adressen

Lucidchart biedt de mogelijkheid om het inloggen op accounts te beperken tot specifieke IP-adresreeksen. Deze functie is alleen beschikbaar voor Ondernemingsaccounts. Bezoek voor meer informatie onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam.

Volg deze stappen om toegang te krijgen tot deze functie:

1. Navigeer naar de pagina "Team" en kies “Identiteitsbeheer”.

Identiteitsbeheer
  2. Selecteer "Aanmelden gebruikers".
  3. Vink het vakje aan met de tekst: "Inloggen van gebruikers beperken tot goedgekeurde IP-adressen".
  4. Typ de IP-bereiken in het dialoogvenster.

Let op: Deze functie voorkomt niet dat gebruikers inloggen of ingelogd blijven en vervolgens van het ene IP-adres naar het andere gaan.

CIDR-notatie: De functie maakt gebruik van CIDR-notatie om IP-bereiken aan te duiden, bijvoorbeeld 192.168.2.0/24.