Teammanagement

De teamaccounts van Lucidchart maken het u gemakkelijk om met uw collega's samen te werken. Hieronder staat beschreven hoe u teams kunt samenstellen en beheren.

Teammanagement met Lucidchart

1. Bezoek onze tarievenpagina om een Team- of Ondernemingsaccount te kopen. U kunt ook direct contact opnemen met ons verkoopteam.

2. Zodra u met een Pro- of Ondernemingsproefperiode of -abonnement bent begonnen, bezoekt u de teampagina in uw account en klikt u op “Maak een team aan”. Nadat u uw team hebt aangemaakt, ziet u het Teambeheerderdashboard.

Teammanagement met Lucidchart

Om gebruikers toe te voegen:

1. Klik op de tegel "Gebruikers".
Lucidchart-gebruikers toevoegen
  1. Selecteer een methode om gebruikers toe te voegen. U kunt gebruikers handmatig, per domein of via CSV-upload toevoegen.

Gebruikers handmatig toevoegen | Lucidchart
  2. Klik op "Aan team toevoegen". Als de gebruiker al een Lucidchart-account heeft, zal hij/zij automatisch per e-mail een uitnodiging ontvangen om lid te worden van uw team.
Nadat u gebruikers aan uw team hebt toegevoegd, kunt u de gebruikers in groepen indelen. Volg deze stappen om gebruikersgroepen aan te maken:
  1. Klik op het potlood naast de naam van uw team en selecteer “Groep aanmaken".

Lucidchart-gebruikersacties
  2. Nadat u een groep hebt aangemaakt, selecteert u minimaal één gebruiker en klikt u op de grijze knop “Acties” boven de gebruikerslijst in het midden. Selecteer “Groep bewerken” en klik op de +- of X-knop om de gebruikers in een vermelde groep te beheren.

Gebruikersacties Lucidchart

Probeer, nadat u een gebruiker aan een groep hebt toegevoegd, de andere opties in het menu Acties. U kunt gebruikersprofielen bewerken, licenties toekennen en rollen toewijzen. U kunt in dit menu ook gebruikers toevoegen aan of verwijderen uit bestaande groepen.