Lucidchart is een online diagrammenplatform waarmee u processen, modellen en andere schema's kunt visualiseren. Lucidchart-gebruikers kunnen documenten aanmaken op basis van onze handige sjablonen of zelf volledig geïndividualiseerde diagrammen maken. Lucidchart-gebruikers kunnen documenten delen op verschillende besturingssystemen en daar gezamenlijk aan werken, waarbij ze de wijzigingen van anderen in real time kunnen zien. Simpel gezegd streeft Lucidchart ernaar uw werk gemakkelijker te maken.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten accounts die Lucidchart aanbiedt. Voor gedetailleerdere informatie kunt u onze tarievenpagina bekijken of contact opnemen met ons verkoopteam.

Soort account Opslag Aantal Documenten Visio importeren AWS-import Beheertools Vormbibliotheek Integraties

Ons gratis account is bedoeld voor thuisgebruikers die geen uitgebreide documenttoegang nodig hebben en die relatief eenvoudige ideeën willen visualiseren.

Uw huidige abonnement bekijken, aanmelden of een abonnement wijzigen.

De volgende functies zijn beschikbaar met een gratis account:

• Maximaal 3 documenten
  • Maximaal 60 objecten per document (alle lijnen, vormen en afbeeldingen tellen als afzonderlijk object mee voor deze limiet)
  • 25 MB opslagruimte
  • Toegang tot bibliotheek met basisvormen
  • AWS-import
25 MB 3 documenten/elk 60 objecten Alleen weergeven N.v.t. Basis Integratie met Google Drive

Ons Basisaccount is bedoeld voor thuisgebruikers die een onbeperkt aantal documenten willen aanmaken om veel relatief eenvoudige ideeën te visualiseren.

Uw huidige abonnement bekijken, aanmelden of een abonnement wijzigen.

De volgende functies zijn beschikbaar met een Basisaccount:

• Onbeperkt aantal documenten
  • Onbeperkt aantal objecten per document
  • 100 MB opslag
  • Toegang tot bibliotheek met basisvormen
  • AWS-import
100 MB Onbeperkt Alleen weergeven N.v.t. Basis Integratie met Google Drive

Ons Professionele account is bedoeld voor zakelijk gebruik door gevorderde individuele gebruikers die niet de opties nodig hebben die beschikbaar zijn voor gebruikers met een Ondernemingsaccount.

Uw huidige abonnement bekijken, aanmelden of een abonnement wijzigen.

De volgende functies zijn beschikbaar met een Professioneel account:

1 GB Onbeperkt Importeren en bewerken N.v.t. premium Organigram via CSV importeren

Ons Teamaccount combineert de functies van het Professionele account met eenvoudige gebruikersbeheerfuncties voor beheerders en centrale facturering voor gemakkelijk beheer. Het Teamaccount is een goede keuze voor kleine organisaties die geen geavanceerde beveiligingsfuncties nodig hebben.

Uw huidige abonnement bekijken, aanmelden of een abonnement wijzigen.

De volgende functies zijn beschikbaar met een Teamaccount:

5 GB per team Onbeperkt Importeren en bewerken Beperkt premium Confluence, JIRA, Google Apps

Gebruikers van een Ondernemingsaccount hebben toegang tot alle functies van Lucidchart. De beheertools bieden beheerders het hoogste niveau van controle over documenten, gebruikers en facturering. Dit account is bedoeld voor organisaties die ongeëvenaard beheersgemak en veiligheid willen.

Neem voor prijzen en meer informatie over Ondernemingsaccounts contact op met ons verkoopteam.

De volgende functies zijn beschikbaar met een Ondernemingsaccount:

• Alle functies van de Professionele en Teamaccounts
  • 5 GB opslagruimte per gebruiker
  • Eigen klantensuccesmedewerker om u te helpen bij de implementatie en het trainen van gebruikers
  • Ondernemingsbrede zichtbaarheid voor alle gebruikers van de account
  • Functies voor het bewaren van documenten om verlies van documenten te voorkomen wanneer medewerkers de organisatie verlaten
  • Geavanceerde besturingselementen voor delen en publiceren waarmee beheerders kunnen bepalen hoe medewerkers documenten kunnen distribueren, zowel intern als extern
  • Controle door beheerder over methoden voor inrichten en sitetoegang
  • Inlogcontrole via IP-adressen op een whitelist
  • Geavanceerde integraties: SAML, OKTA/SCIM, Box
  • Gegevens koppelen aan een spreadsheet
  • AWS-import
5 GB per licentie Onbeperkt Importeren en bewerken Volledig premium SAML, OKTA/SCIM, Slack

• Uw huidige abonnement bekijken, aanmelden of een abonnement wijzigen.
  • Abonnementen zijn beschikbaar op maand- of jaarbasis.
  • Abonnementen kunnen op elk moment worden opgezegd.
  • Als u een account downgradet, blijven de documenten binnen het account behouden. Als u niet over een voldoende hoog abonnement beschikt om de documenten te bewerken, dan kunnen ze alleen weergegeven worden
  • Wanneer u eenmaal onderdeel bent van een Team- of Ondernemingsabonnement, hebt u toestemming van de accountbeheerder nodig om het team te verlaten.