Wachtwoordbeveiliging voor gepubliceerde documenten

Een wachtwoord is een handige manier om de beveiliging van uw gepubliceerde documenten te verbeteren. Als anderen proberen om een document met wachtwoordbeveiliging te openen, hebben ze niet alleen de specifieke URL, maar ook het wachtwoord nodig. Deze functie is alleen beschikbaar voor Team- en Ondernemingsaccounts. Ga voor een upgrade naar onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam.

Gebruik de volgende stappen als u een document met een wachtwoord wilt publiceren:

1. Selecteer uit het menu Bestand eerst “Delen” en dan “Geavanceerd”.

Dialoogvenster voor eenvoudig delen
  2. Selecteer in het tabblad Publiceren de optie “Volledig document (URL)”.

Tabblad Publiceren
  3. Selecteer “Wachtwoord vragen" en voer daarna het gewenste wachtwoord in.

Wachtwoord vragen
  4. Druk op de blauwe knop "Link genereren".
  5. Druk op de blauwe hyperlinkknop links naast "Volledig document (URL)" om de link voor toekomstig gebruik te kopiëren.

Gebruikers die naar deze gegenereerde URL surfen, zullen het door u ingestelde wachtwoord moeten invoeren om het document te kunnen bekijken.

wachtwoord vereist