Bent u op zoek naar meer vormen dan u nu in uw Editor ziet? U kunt extra vormen bekijken via onze bestaande bibliotheek met Meer Vormen, Visio-stencils en SVG-bestanden importeren en onze zoekfunctie gebruiken.

Verken meer vormen in Lucidchart

Note: Some shape libraries are only available to Pro, Team, and Enterprise accounts. To upgrade your account, check out our pricing page.

1. Druk op "M" op uw toetsenbord, OF klik op "Vormen" aan de linkerbovenkant van de editor.
  2. Bekijk de bibliotheken, vink de vakjes aan van de bibliotheken die u wilt openen en klik op "Opslaan." Om subgroepen of vormen in een bibliotheek te filteren, klikt u op een vervolgkeuzepijl en selecteert u alleen de vakjes naast de subgroepen die u in de toolbox wilt zien.

Opmerking: bepaalde vormbibliotheken zijn niet beschikbaar voor gratis accounts. Vormbibliotheken met beperkte toegang zijn mindmaps, UI-mockups en wireframes.

Bekijk alle vormen - Lucidchart

U kunt ten volle profiteren van alle voordelen van Lucidchart zonder uw Visio-vormen te verliezen. Visio-stencil importeren is alleen beschikbaar voor Pro- en Team-accounts, maar u kunt alle stencils gebruiken die u tijdens de gratis proefperiode hebt geïmporteerd. Volg onderstaande instructies om uw Visio-stencils te importeren.

Note: Visio stencil import is a premium feature offered on Pro, Team, and Enterprise accounts. To upgrade your account, check out our pricing page.

1. Vanuit de editor opent u Vormbeheer (gebruik de knop "Meer vormen" of "M" op uw toetsenbord).
  2. Klik op de knop "Visio-stencil" in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Klik op "Kies bestand," en selecteer het Visio-stencilbestand op uw computer.
  4. Klik op "Uploaden" Wacht tot het bestand is geïmporteerd (bij bestanden groter dan 1 MB kan dit langer dan 1 minuut duren). Geïmporteerde stencils verschijnen in hun eigen aangepaste bibliotheek. Ze hebben de naam van de map die u hebt toegewezen bij het uploaden.

Visio-stencil importeren - Lucidchart

Ook uw SVG-bestanden kunnen worden geïmporteerd. Klik daarvoor op de optie SVG bovenaan het venster Vormbeheer, voeg de bestanden toe en klik op "importeren". Deze vormen verschijnen dan onder "Aangepast" in de vormbibliothekenlijst.

Note: SVG import is a premium feature offered on Pro, Team, and Enterprise accounts. To upgrade your account, check out our pricing page.

SVG importeren - Lucidchart

Nog steeds niet gevonden wat u zocht? Gebruik onze zoekbalk in de linkerbovenhoek om afbeeldingen van Lucidchart, Bing en IconFinder te vinden. U kunt deze afbeeldingen naar uw document slepen.