Zoekt u meer vormen dan u momenteel in uw editor ziet? U kunt aanvullende vormen benaderen door gebruik te maken van onze More Shapes bibliotheek, Visio Stencils of SVG-bestanden, en duizenden beelden van Lucidchart, Bing en Iconfinder te importeren.

Opmerking: sommige vormbibliotheken zijn alleen beschikbaar voor Pro-, Team- en Ondernemingsaccounts. Ga naar onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam om uw account te upgraden.

1. Druk op "M" op uw toetsenbord, OF klik op "Vormen" aan de linkerbovenkant van de editor.
  2. Bekijk de bibliotheken, vink de vakjes aan van de bibliotheken die u wilt openen en klik op "Opslaan." Om subgroepen of vormen in een bibliotheek te filteren, klikt u op een vervolgkeuzepijl en selecteert u alleen de vakjes naast de subgroepen die u in de toolbox wilt zien.

Opmerking: bepaalde vormbibliotheken zijn niet beschikbaar voor gratis accounts. Vormbibliotheken met beperkte toegang zijn mindmaps, UI-mockups en wireframes.

Bekijk alle vormen - Lucidchart

U kunt ten volle profiteren van alle voordelen van Lucidchart zonder uw Visio-vormen te verliezen. Visio-stencil importeren is alleen beschikbaar voor Pro- en Team-accounts, maar u kunt alle stencils gebruiken die u tijdens de gratis proefperiode hebt geïmporteerd. Volg onderstaande instructies om uw Visio-stencils te importeren.

Opmerking: het importeren van Visio-stencils is een premiumfunctie die beschikbaar is in Pro-, Team- en Ondernemingsaccounts. Ga naar onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam om uw account te upgraden.

1. Vanuit de editor opent u Vormbeheer (gebruik de knop "Meer vormen" of "M" op uw toetsenbord).
  2. Klik op de knop "Visio-stencil" in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Klik op "Kies bestand," en selecteer het Visio-stencilbestand op uw computer.
  4. Klik op "Uploaden" Wacht tot het bestand is geïmporteerd (bij bestanden groter dan 1 MB kan dit langer dan 1 minuut duren). Geïmporteerde stencils verschijnen in hun eigen aangepaste bibliotheek. Ze hebben de naam van de map die u hebt toegewezen bij het uploaden.

Visio-stencil importeren - Lucidchart

Uw SVG-bestanden kunnen ook worden geïmporteerd. Klik hier om het SSVG-optie aan de bovenkant van het venster Sh Vorm Manager, bevestig de bestanden en klik op “import”. Deze vormen zullen dan verschijnen in de lijst van de standaardbibliotheken.

Opmerking: het importeren van SVG is een premiumfunctie die beschikbaar is in Pro-, Team- en Ondernemingsaccounts. Ga naar onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam om uw account te upgraden.

SVG importeren - Lucidchart

Nog steeds niet gevonden wat u zocht? Verlaat de vormbibliotheek. Selecteer vervolgens het vergrootglas in de linkerbovenhoek en gebruik onze zoekbalk om afbeeldingen van Lucidchart, Bing en IconFinder te vinden. U kunt deze afbeeldingen naar uw document slepen.