Uw document publiceren

Dankzij de publicatiefunctie kunt u eenvoudig documenten delen met iedereen op het web. U kunt uw diagram naar een unieke Lucidchart-webpagina of naar een permanente pdf-link publiceren, op sociale media delen of op uw eigen webpagina insluiten. Dit allemaal via de knop "Delen" in de rechterbovenhoek.

1. Klik op de knop “Delen” in de rechterbovenhoek en er wordt een menu weergegeven. U kunt ook in de menubalk klikken op Delen > Publiceren.
  2. Klik op "Geavanceerd".

Dialoogvenster voor eenvoudig delen
  3. Selecteer het tabblad "Publiceren" en kies uw publicatiemethode(s) uit de vervolgkeuzelijst.

4. Klik op de blauwe knop ("Link genereren", "Pagina publiceren" of "Selectie publiceren") om een URL te genereren die u kunt kopiëren en plakken.

Opmerking: Als u een selectie van een pagina wilt publiceren, klikt u op "Gebiedselectie" in de vervolgkeuzelijst. Klik en sleep dan met uw cursor over het gebied dat u wilt publiceren.

Deel uw document op Facebook, Twitter, Google+ of LinkedIn door op het tabblad Sociaal te klikken.

Opties voor sociale media

Als u het diagram op een website, blog of wiki wilt insluiten, gebruikt u het tabblad Insluiten om een insluitcode aan te maken die bij een standaard HTML img src-label kan worden gebruikt. Zorg ervoor dat u vóór publicatie op "Insluitcode activeren" klikt.

Uw document insluiten