Overzicht Lucidchart-app voor iOS 10

Registreer gratis of log in zoals gebruikelijk. Laat het wachtwoordveld leeg voor eenmalige aanmelding.

Startpagina en aanmeldpagina samen

Na het aanmelden, ziet u het startscherm voor iOS 10.

Weergave eerste documenten

Let op:

• De Profielknop in de linkerbovenhoek

Profielknop
  • De navigatiebalk voor mappen (of de vervolgkeuzelijst als u een iPhone gebruikt). Let op: Tik op het tabblad van een map om de inhoud ervan te zien, of doorzoek alle mappen...

Navigatietabblad mappen
  • De Selectieknop

Selectieknop
  • Opgeschoonde thumbnails en titels
  • Bij gratis accounts staat de documentteller links onderaan.
  • De knop Creëren staat in de rechterbenedenhoek.

knop maken

Klik op "Aanmaken met sjabloon" om een document uit de sjabloonkiezer te kiezen of klik op "Leeg stroomdiagram creëren" om een leeg document te maken.

Sjabloonkiezer

Zodra u een document heeft aangemaakt, bevindt u zich in de Editor. Klik op de gemarkeerde knoppen voor meer informatie over contextopties.

Document in Editor