Jive-integratie

Om Lucidchart met Jive te integreren, moeten Jive-beheerders de uitbreiding in de instantie installeren, zodat gebruikers Lucidchart in de beschikbare apps kunnen vinden.

Open het menu en ga naar de pagina met uitbreidingen. Kies Lucidchart uit de lijst met beschikbare uitbreidingen en klik op Installeren.

Jive-uitbreidingen

Als gebruikers aan een betaald Lucidchart-teamabonnement willen worden toegevoegd wanneer zij de uitbreiding gebruiken, moet u de klant-ID plus geheime sleutel voor Jive kopiëren en in Lucidchart plakken, en verbinding maken met Jive.

Klant-ID en geheime sleutel bekijken

Klik op het tandwielicoontje om het menu voor de uitbreiding te openen en de Klant-ID en geheime sleutel te bekijken.

Open een nieuw venster en log in op uw Lucidchart-beheerdersaccount. Ga naar Teambeheerder > App-integratie > Jive, kopieer de Jive klant-ID en geheime sleutel en plak deze in de velden.

Jive-instantie verbinden met Lucidchart

Zorg voor een verbinding met uw Jive-instantie. Sluit gerust het venster en ga terug naar Jive.

Zodra de installatie voltooid is, kan elke gebruiker in de Jive-instantie de Lucidchart-uitbreiding gebruiken om een nieuw document aan te maken.

Open het menu Creëren en maak een nieuw Jive-document aan, of open een bestaand Jive-document.

Jive-document aanmaken

Typ op een Jive-pagina "!" in om het menu Bang-apps op te roepen of typ "!Lucidchart" om snel toegang te krijgen tot de Lucidchart-app. Log in op uw Lucidchart-account en kies of maak een diagram. Uw selectie wordt dan ingevoegd.

Een nieuw document aanmaken in Jive

Klik op de afbeelding om ze in de viewer te laden.

Jive-afbeelding in viewer laden

Gebruik de grijze bedieningsbalk op de Viewer om de afbeelding bij te werken en om weergavevoorkeuren te wijzigen.

Snelstartgids

Bekijk onze Snelstartgids voor een algemene kennismaking met de documentenlijst en editor van Lucidchart.