Jive-integratie

Lucidchart integreren met Jive:

1. Jive-beheerders moeten de invoegtoepassing van Lucidchart in de instantie installeren om Lucidchart met Jive te integreren. Open het menu en ga naar de pagina 'Invoegtoepassingen'. Kies Lucidchart in de lijst met beschikbare invoegtoepassingen en klik op 'Installeren'.

Jive-uitbreidingen

2. U krijgt de vraag of u toegang wilt geven tot uw teamaccount in Lucidchart. Zorg dat u beheerder van het Lucidchart-account bent! Typ vervolgens uw e-mailadres en wachtwoord of gebruik een van de opties voor eenmalig aanmelden om uw Lucidchart-account te koppelen.

Een Lucidchart-diagram in Jive invoegen:

Na de installatie kan elke Jive-gebruiker in de instantie Lucidchart-diagrammen bekijken die op pagina's in Jive zijn ingevoegd. Elke gebruiker in uw Lucidchart-team kan bovendien zijn account koppelen om Lucidchart-diagrammen toe te voegen aan pagina's in Jive.

1. Maak een nieuw document in Jive of open een bestaand document om een Lucidchart-diagram toe te voegen;

Jive-document aanmaken

2. Typ '!' op een Jive-pagina om het menu 'Bang-apps' te openen of typ '!Lucidchart' om snel toegang te krijgen tot de Lucidchart-app. Meld u aan bij uw Lucidchart-account en kies daarna een diagram of maak er een. Uw selectie wordt op de Jive-pagina ingevoegd;

Een nieuw document aanmaken in Jive

3. Sla de pagina op. Als u klaar bent en de Jive-pagina bekijkt, kunt u op de afbeelding klikken om deze in de weergavefunctie te openen.

Bekijk onze Snelstartgids voor een algemene kennismaking met de documentenlijst en editor van Lucidchart.

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 3