Bestanden importeren van Visio, Gliffy, Draw.io en Omnigraffel

Het kan handig zijn om diagrammen van andere hulpmiddelen of platformen te importeren. Met Lucidchart kunt u diagrammen importeren uit MS Visio (.vdx, .vsdx en .vsd), Gliffy (.gxml, .gliffy), Draw.io (.xml) en Omnigraffle (.graffle, .graffle.zip).

De mogelijkheid om geïmporteerde diagrammen te bewerken, is een premium functie die beschikbaar is in Professionele, Team- en Ondernemingsaccounts. Als u wilt upgraden, kunt u onze tarievenpagina bezoeken of contact opnemen met ons verkoopteam.

Volg deze stappen om uw diagrammen te importeren:

1. Klik op de pagina "Mijn documenten" op het dialoogvenster "Importeren" en selecteer het type diagram dat u wilt uploaden.

Opties importeren
  2. Selecteer de bestanden die u wilt uploaden en klik op "Importeren".

Dialoogvenster Importeren
  3. Klik op de diagramlink om het geïmporteerde diagram te openen.

Dialoog geïmporteerd