Snel problemen oplossen

Als er zich een prestatieprobleem voordoet met Lucidchart, dan kunt u alles misschien weer normaal laten functioneren door een paar eenvoudige stappen te volgen. Lees hieronder wat u zelf kunt proberen om problemen op te lossen voordat u contact opneemt met het ondersteuningsteam.

Browser en internetverbinding
Laad- en snelheidsproblemen kunnen te maken hebben met uw webbrowser of internetverbinding. Als uw document blijft hangen op de ladingspagina of als het werken in de Lucidchart-editor langzaam gaat, probeer dan het volgende:
  • Zorg dat u een snelle, betrouwbare internetverbinding gebruikt.
  • Zorg dat u de meest recente versie van uw browser gebruikt. We adviseren Google Chrome voor optimale prestaties.
  • Probeer te browsen in een Google Incognito-venster. Hierdoor worden uw extensies uitgeschakeld en uw cache en cookies gewist, waardoor de prestaties vaak verbeteren.

WebGL
Als een functie in de editor niet werkt zoals zou moeten of als objecten op uw tekenvel er een beetje raar uitzien, probeer dan behalve bovenstaande stappen ook het volgende:
  • Schakel WebGL uit. Daarvoor gaat u naar het tabblad Weergave van de menubalk en schakelt u de optie “WebGL gebruiken” uit.

Als niets helpt...
Als de hierboven genoemde stappen niet helpen, vul dan het contactformulier voor ondersteuning in en geef de volgende informatie door:
  • Een schermafbeelding en een gedetailleerde beschrijving van het probleem dat zich voordoet.
  • De URL naar uw document.
  • Een schermafbeelding van eventuele foutmeldingen die in uw JavaScript Console verschijnen.