Migreren tussen de Lucidchart-editor en Confluence OnPrem

Als u wisselt tussen de webeditor van Lucidchart en Lucidchart OnPrem voor Confluence Server worden uw Lucidchart-documenten niet automatisch mee verplaatst. U kunt uw Lucidchart-documenten overzetten door ze te exporteren als VDX-bestanden en in de Lucidchart-editor of de OnPrem-app te importeren. Zie de stappen hieronder voor een overzicht van dit proces.

1. Open een diagram in de Lucidchart-editor of in de OnPrem-app.
  2. Ga naar Bestand > Downloaden als.

3. Selecteer Visio (VDX) en klik op Downloaden.

1. Als u de Lucidchart-cloudconnector voor Confluence Server of Cloud gebruikt, open dan een Confluence-pagina en ga naar de Lucidchart-editor.
  2. Klik in de documentenpagina van Lucidchart op "Importeren" en vervolgens op "Visio importeren".

3. Kies het Visio-bestand dat u wilt importeren en klik op "Importeren".

1. Ga naar een pagina in OnPrem.
  2. Klik op de "+" bovenaan de pagina. Selecteer "Lucidchart OnPrem-diagram toevoegen" in de vervolgkeuzelijst die verschijnt.

3. Selecteer in het paneel aan de linkerkant van het venster dat verschijnt "Visio/Gliffy-bestand importeren".

4. Kies het Visio-bestand dat u wilt importeren en klik op "Bestand importeren".