De Lucidchart-uitbreiding voor Gecentraliseerde Office 365 installeren

Met O365 Gecentraliseerde implementatie kunt u de Lucidchart Office-uitbreiding centraal beheren en distribueren naar uw hele organisatie of naar specifieke gebruikers en groepen. De O365 Lucidchart-uitbreiding is beschikbaar voor Word, Excel en PowerPoint.

1. Ga naar het O365-beheerpaneel door op de startpagina van O365 op 'Beheer' te klikken.

2. Ga naar de pagina 'Services & invoegtoepassingen' door in het linkerpaneel het tandwielpictogram 'Instellingen' te kiezen en vervolgens 'Services & invoegtoepassingen' te selecteren.

3. Klik op de knop 'Invoegtoepassing uploaden' in de linkerbovenhoek van de pagina 'Services & invoegtoepassingen'.

4. Klik in het dialoogvenster 'Gecentraliseerde implementatie' op 'Volgende'.

5. Selecteer 'Ik wil een invoegtoepassing uit de Office Store toevoegen' en klik op 'Volgende'.

6. Zoek naar 'Lucidchart' en klik op 'Toevoegen' naast de invoegtoepassing(en) die u wilt toevoegen.

7. U kunt de toegang tot de invoegtoepassing aanpassen door achter 'Wie heeft toegang?' op 'Bewerken' te klikken.

8. Selecteer 'Iedereen' om de Lucidchart-invoegtoepassing beschikbaar te maken voor alle gebruikers of kies 'Specifieke gebruikers/groepen' om de toegang te beperken.

9. Klik op 'Opslaan' om de Lucidchart-invoegtoepassing te implementeren. Dat is alles.