UVexplorer-integratie

UVexplorer is een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing die snel en nauwkeurig uw netwerkapparaten en de verbindingen ertussen herkent. UVexplorer legt ook gedetailleerde inventarisgegevens van uw apparaat vast en genereert automatisch gedetailleerde netwerkkaarten. Meer informatie over UVexplorer vindt u hier.

Hoe u de UVexplorer-integratie gebruikt

Zodra u uw netwerk in kaart hebt gebracht, kunt u het diagram met verbindingen en afhankelijkheden bekijken. Als u het diagram verder wilt bewerken, aanpassingen wilt doen of het als documentatie wilt opslaan, klikt u in het bovenste lint op "Exporteren naar Lucidchart".

U kunt ook met de rechtermuisknop op het diagram klikken > Openen in Lucidchart.

Als u het bestand in Lucidchart opent, kunt u het bekijken of inloggen om het verder te bewerken. In Lucidchart kunt u in realtime samenwerken met anderen, veranderingen maken, opmerkingen toevoegen en uw document delen.

Opmerking: Om deze bestanden te bewerken hebt u mogelijk een bepaald accountniveau nodig, als ze geavanceerde vormen bevatten. Geavanceerde vormen zijn beschikbaar voor professionele, team- en ondernemingsaccounts. Ga voor een upgrade naar onze tarievenpagina.