Accountinstellingen

De instellingen van uw Lucidchart-account vindt u in de rechterbovenhoek van de documentenwachtrij.

Accountinstellingen

Vanuit het paneel Gebruikersinstellingen kunt u wijzigen:

• Voor- en achternaam
  • Gebruikersnaam, e-mailadres
  • Taalinstellingen
  • Wachtwoord
  • Voorkeuren communicatie
  • Teaminformatie (wanneer u bij een team hoort)

Gebruikersinstellingen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link "Wachtwoord vergeten?" Er wordt dan een e-mail met instructies om uw wachtwoord te resetten verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw account.

Met het voorkeurenpaneel kunt u uw ervaring in de Lucidchart-editor aanpassen.

U kunt:

• De standaardzoom instellen
  • Het standaard binden van lijnen aanpassen
  • De standaard pagina-eenheden instellen (inches vs. centimeters)
  • Bepalen wat er gebeurt na het tekenen van lijnen
  • De standaard paginagrootte instellen
  • De rasterlijnen in-/uitschakelen
  • Lucidchart zoeken inschakelen
  • Zoeken met IconFinder inschakelen

Zie het helpcentrumartikel Lucidchart in Google Drive voor meer informatie over het integreren met Google Drive.

Vanuit het menu Abonnementsniveau kunt u uw accountniveau bekijken en beheren. Betaalde accounts bieden meer vormbibliotheken en ook meer functionaliteit voor een betere Lucidchart-ervaring. Zie onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie

Abonnementsniveaus