Accountinstellingen

De instellingen van uw Lucidchart-account vindt u in de rechterbovenhoek van de documentenwachtrij.

Accountinstellingen

Vanuit het paneel Gebruikersinstellingen kunt u wijzigen:

• Voor- en achternaam
  • Gebruikersnaam, e-mailadres
  • Wachtwoord
  • Voorkeuren communicatie
  • Teaminformatie (wanneer u bij een team hoort)

Gebruikersinstellingen

Met het voorkeurenpaneel kunt u uw ervaring in de Lucidchart-editor aanpassen.

U kunt:

• De standaardzoom instellen
  • Het standaard binden van lijnen aanpassen
  • De standaard pagina-eenheden instellen (inches vs. centimeters)
  • Bepalen wat er gebeurt na het tekenen van lijnen
  • De standaard paginagrootte instellen
  • De rasterlijnen in-/uitschakelen
  • Lucidchart zoeken inschakelen
  • Zoeken met IconFinder inschakelen

For information on how to integrate with Google Drive, please see the Lucidchart in Google Drive help center article.

From the Subscription Level menu, you can view and manage your account level. Paid accounts offer more shape libraries, as well as more functionality for a better Lucidchart experience. Please see our pricing page for more information

Abonnementsniveaus

In het Meldingenpaneel kunt u bepalen welke meldingen u ontvangt. Als teamlid is het handig om meldingen in te schakelen voor documenten waar andere teamleden aan werken.

Meldingenmenu

In het paneel Ondersteuningstickets kunt u alle actieve tickets bij de Lucidchart-ondersteuning zien.

Ondersteuningstickets

In het paneel Betalingsgeschiedenis kunnen accounteigenaren en factuurbeheerders facturen downloaden en de betaling van hun account beheren.

Menu Betalingsgeschiedenis

Back-up

U kunt een .laf-bestand downloaden als back-up. Klik op de knop "Download" om de download te starten.

Herstellen

Met de knop "Back-up herstellen" kunt u een eerder gedownload .laf-bestand selecteren en het herstellen in uw Documentwachtrij. Deze bestanden worden in een map gezet in uw Documentwachtrij.