Accountinstellingen

De instellingen van uw Lucidchart-account vindt u in de rechterbovenhoek van de documentenwachtrij.

Accountinstellingen

Vanuit het paneel Gebruikersinstellingen kunt u wijzigen:

• Voor- en achternaam
  • Gebruikersnaam, e-mailadres
  • Taalinstellingen
  • Wachtwoord
  • Voorkeuren communicatie
  • Teaminformatie (wanneer u bij een team hoort)

Gebruikersinstellingen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link "Wachtwoord vergeten?" Er wordt dan een e-mail met instructies om uw wachtwoord te resetten verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw account.

Met het voorkeurenpaneel kunt u uw ervaring in de Lucidchart-editor aanpassen.

U kunt:

• De standaardzoom instellen
  • Het standaard binden van lijnen aanpassen
  • De standaard pagina-eenheden instellen (inches vs. centimeters)
  • Bepalen wat er gebeurt na het tekenen van lijnen
  • De standaard paginagrootte instellen
  • De rasterlijnen in-/uitschakelen
  • Lucidchart zoeken inschakelen
  • Zoeken met IconFinder inschakelen

Zie het helpcentrumartikel Lucidchart in Google Drive voor meer informatie over het integreren met Google Drive.

Vanuit het menu Abonnementsniveau kunt u uw accountniveau bekijken en beheren. Betaalde accounts bieden meer vormbibliotheken en ook meer functionaliteit voor een betere Lucidchart-ervaring. Zie onze tarievenpagina of neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie

Abonnementsniveaus

In het Meldingenpaneel kunt u bepalen welke meldingen u ontvangt. Als teamlid is het handig om meldingen in te schakelen voor documenten waar andere teamleden aan werken.

Meldingenmenu

In het paneel Ondersteuningstickets kunt u alle actieve tickets bij de Lucidchart-ondersteuning zien.

Ondersteuningstickets

In het paneel Betalingsgeschiedenis kunnen accounteigenaren en factuurbeheerders facturen downloaden en de betaling van hun account beheren.

Menu Betalingsgeschiedenis

Back-up

U kunt een .laf-bestand downloaden als back-up. Klik op de knop "Download" om de download te starten.

Herstellen

Met de knop "Back-up herstellen" kunt u een eerder gedownload .laf-bestand selecteren en het herstellen in uw Documentwachtrij. Deze bestanden worden in een map gezet in uw Documentwachtrij.