Accountinstellingen

De instellingen van uw Lucidchart-account vindt u in de rechterbovenhoek van de documentenwachtrij.

Accountinstellingen

Vanuit het paneel Gebruikersinstellingen kunt u wijzigen:

• Voor- en achternaam
  • Gebruikersnaam, e-mailadres
  • Taalinstellingen
  • Wachtwoord
  • Voorkeuren communicatie
  • Teaminformatie (wanneer u bij een team hoort)

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link "Wachtwoord vergeten?" Er wordt dan een e-mail met instructies om uw wachtwoord te resetten verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw account.

Met het voorkeurenpaneel kunt u uw ervaring in de Lucidchart-editor aanpassen.

U kunt:

• De standaardzoom instellen
  • Het standaard binden van lijnen aanpassen
  • De standaard pagina-eenheden instellen (inches vs. centimeters)
  • Bepalen wat er gebeurt na het tekenen van lijnen
  • De default en het formaat instellen
  • De rasterlijnen in-/uitschakelen
  • Pagina-tilering inschakelen
  • Zoeken met Iconfinder inschakelen
  • Splate header inschakelen
  • Tips inschakelen

Zie het helpcentrumartikel Lucidchart in Google Drive voor meer informatie over het integreren met Google Drive.

Klik op "Betalingsgeschiedenis" om recente facturen te bekijken en te downloaden.

Hebt u nog andere vragen over uw account of facturering? Neem dan gerust contact op met de ondersteuning.