Accountinstellingen

De instellingen van uw Lucidchart-account vindt u in de rechterbovenhoek van de documentenwachtrij.

Accountinstellingen

Vanuit het paneel Gebruikersinstellingen kunt u wijzigen:

• Voor- en achternaam
  • Gebruikersnaam, e-mailadres
  • Taalinstellingen
  • Wachtwoord
  • Voorkeuren communicatie
  • Teaminformatie (wanneer u bij een team hoort)

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de link "Wachtwoord vergeten?" Er wordt dan een e-mail met instructies om uw wachtwoord te resetten verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw account.

Met het voorkeurenpaneel kunt u uw ervaring in de Lucidchart-editor aanpassen.

U kunt:

• De standaardzoom instellen
  • Het standaard binden van lijnen aanpassen
  • De standaard pagina-eenheden instellen (inches vs. centimeters)
  • Bepalen wat er gebeurt na het tekenen van lijnen
  • De default en het formaat instellen
  • De rasterlijnen in-/uitschakelen
  • Pagina-tilering inschakelen
  • Zoeken met Iconfinder inschakelen
  • Splate header inschakelen
  • Tips inschakelen

Zie het helpcentrumartikel Lucidchart in Google Drive voor meer informatie over het integreren met Google Drive.

In het meldingenpaneel kunt u uw meldingsinstellingen aanpassen. U kunt ervoor kiezen om meldingen voor notities van documenten, documentwijzigingen en gedeelde documenten / mappen in of uit te schakelen. U kunt ook kiezen of u bureaubladmeldingen van Google Chrome wilt ontvangen.

Let op: deze instellingen verwijzen naar de meldingen die zijn gepost in uw activiteitenfeed, te vinden onder de ActivityFeedIcon.png pictogram op uw documentenpagina. U kunt leren hoe u de meldingsinstellingen voor specifieke documenten aanpast hier. U kunt leren hoe u uw e-mailmeldingen beheert hier.

Om uw Lucidchart-bestanden lokaal op te slaan, downloadt u een back-up van uw documenten door op "downloaden" te klikken.

U kunt deze bestanden vervolgens naar elk account herstellen door het bestand te uploaden onder "Herstellen" en te klikken op "Van back-up herstellen".

U kunt meer leren over het overbrengen van bestanden via Backup / Restore hier en hoe u een back-up van uw bestanden maakt naar Google Drive hier.

Klik op "Betalingsgeschiedenis" om recente facturen te bekijken en te downloaden.

Hebt u nog andere vragen over uw account of facturering? Neem dan gerust contact op met de ondersteuning.