Revisiegeschiedenis

Draai bewerkingen terug of begin met een nieuwe versie van een document met behulp van de functie revisiegeschiedenis. Deze functie is beschikbaar voor Pro-, Team- en Ondernemingsaccounts. Ga voor een update naar onze tarievenpagina of neem contact op met ons geweldige verkoopteam.

  1. Klik op de “Revisiegeschiedenis”-klok in het menu rechts.

    Dialoogvenster Revisiegeschiedenis
  2. Selecteer een item. Alle wijzigingen die vóór de genoemde tijd zijn aangebracht, worden op het doek weergegeven. Bovendien worden alle menubalken grijs weergegeven, want u kunt geen wijzigingen aanbrengen als u de revisiegeschiedenis bekijkt.
  3. Als u uw document tot en met dit item wilt herstellen, klikt u op “Herstellen” in de grijze balk die bovenaan het doek wordt weergegeven. Om met deze versie een nieuw document te maken, kiest u de optie “Nieuw op basis van revisie”. Er wordt een nieuw document aangemaakt waarin alleen die wijzigingen worden weergegeven en het huidige document blijft ongewijzigd.

    Herstellen of Doorgaan vanuit de Revisiebanner
  4. Klik op de "x" op de grijze balk rechtsboven in de editor om de revisiegeschiedenis te verlaten en door te gaan met bewerken.