E-mailmeldingen beheren

U kunt een aantal verschillende e-mailberichten van Lucidchart ontvangen. Lees verder voor meer informatie over de verschillende soorten berichten en hoe u kunt bepalen wat u in uw inbox ziet.

Deze berichten worden regelmatig verzonden en bevatten handige tips en aanbiedingen met betrekking tot Lucid Software-producten. U kunt zich hier voor deze e-mails afmelden.

Als u ervoor gekozen hebt om meldingen over wijzigingen aan uw documenten te ontvangen, kunt u dit met de volgende stappen weer uitschakelen.

1. Open het betreffende document.
  2. Klik op Bestand > Herinnering instellen.
  3. Verwijder het vinkje in het vak met de tekst: "Herinner me er elke [7] dagen aan om dit document bij te werken."

Dialoogvenster voor beheer e-mailmeldingen

Als u een teambeheerder bent en geen meldingen meer wilt ontvangen met verzoeken van gebruikers om lid te worden van uw team, volg dan de onderstaande stappen:

1. Meld u aan bij Lucidchart (zorg ervoor dat u zich aanmeldt bij uw teambeheerdersaccount).
  2. Open de Teampagina onder Bijdragers.
  3. Verwijder het vinkje bij "E-mailmeldingen ontvangen voor verzoeken om lid te worden van een team".